امروز: پنجشنبه 9 فروردین 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
لینک دوستان
بلوک کد اختصاصی

دانلود گزارش كارآموزی عمران همراه با عکس 49 ص

دانلود گزارش كارآموزی عمران همراه با عکس 49 ص دسته: گزارش کارآموزی و کارورزی
بازدید: 4 بار
فرمت فایل: zip
حجم فایل: 493 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 53

دانلود گزارش كارآموزی (عمران) همراه با عکس 49 ص

قیمت فایل فقط 11,050 تومان

خرید

نام فایل : گزارش كارآموزی (عمران) همراه با عکس 49 ص

فرمت : .Doc

تعداد صفحه/اسلاید : 53


كارآموزی عمران
مقدمه
گودبرداری :
برای گودبرداریهای بزرگتر استفاده از بیل و كلنگ مقرون به صرفه نبوده و بهتر است از وسایل مكانیكی مانند لودر و غیره استفاده شود. در اینگونه موارد برای خارج كردن خاك از محل گودبرداری و حمل آن به خارج كارگاه معمولا از سطح شیبدار استفاده می‎گردد. بدین طریق كه در ضمن گودربرداری سطح شیبداری در كنار كود برای عبور كامیون و غیره ایجاد می‎گردد كه بعد از اتمام كار، این قسمت وسیله كارگر برداشته می‎شود.
تا چه عمقی گودبرداری را ادامه می‎دهیم
ظاهرا حداكثر عمق مورد نیاز برای گودبرداری تا روی پی می‎باشد. به علاوه چند سانتیمتر بیشتر برای فرش كف و عبور لوله‎ها (در حدود 20 سانت یمتر كه 6 سانتیمتر برای فرش كف و 14 سانتیمتر برای عبور لوله می‎باشد.) كه در این صورت می‎باید محل پی‎های نقطه‎ای یا پی‎های نواری و شناژها را با دست خاك‎برداری نمود. ولی بهتر است كه گودبرداری را تا زیرسطح پی‎ها ادامه بدهیم، زیرا در این صورت اولا برای قالب‎بندی پی‎ها آزادی عمل بیشتری داریم. در نتیجه پی‎های ما تمیزتر و درست‎تر خواهد بود و درثانی می‎توانیم خاك حاصل از چاه‎كنی و همچنین نخاله‎های ساختمان را در فضای ایجاد شده بین پی‎ها بریزیم كه این مطلب از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه می‎باشد، زیرا معمولا در موقع گودبرداری كار با ماشین صورت می‎گیرد در صورتی كه برای خارج نمودن نخاله‎ها و خاك حاصل از چاه فاضل آب از محیط كارگاه می‎باید از وسایل دستی استفاده نمائیم كه این امر مستلزم هزینه بیشتری نسبت به كار با ماشین می‎باشد.
البته در مورد پی‎های نواری این كار عملی نیست زیرا معمولا پی‎‎سازی در پی‎های نواری با شفته آهك می‎باشد كه بدون قالب‎بندی بوده و شفته در محل پی‎های حفر شده ریخته می‎شود در این صورت ناچار هستیم در ساختمانهائی كه با پی نواری ساخته می‎شود اگر به گودبرداری نیاز داشتیم گودربرداری را تا روی پی ادامه دهیم.
پی كنی
اصولا پی‎كنی به دو دلیل انجام می‎شود.
دسترسی به زمین بكر
با توجه به اینكه كلیه بار ساختمان بوسیله دیوارها یا ستون‎ها به زمین منتقل می‎شود در نتیجه ساختمان باید روی زمینی كه قابل اعتماد بوده و قابلیت تحمل بار ساختمان را داشته باشد بنا گردد. برای دسترسی به چنین زمینی ناچار به ایجاد پی برای ساختمان می‎باشیم.
برای محافظت پایه ساختمان
برای محافظت پایه ساختمان و جلوگیری از تأثیر عوامل جوی در پایه ساختمان باید پی‎سازی نمائیم در این صورت حتی در بهترین زمینها نیز باید حداقل پی‎هائی به عمق 40 تا 50 سانتیمتر حفر كنیم.
ابعاد پی
عرض و طول و عمق پی‎ها كاملا بستگی به وزن ساختمان و قدرت تحمل خاك محل ساختمان دارد. در ساختمانهای بزرگ قبل از شروع كار بوسیله آ‌زمایشات مكانیك خاك قدرت مجاز تحملی زمین را تعیین نموده و از روی آن مهندس محاسب ابعاد پی را تعیین می‎نماید. ولی در ساختمانهای كوچك كه آزمایشات مكانیك خاك در دسترس نیست باید از مقاومت زمین در مقابل بار ساختمان مطمئن شویم. اغلب مواقع قدرت مجاز تحملی زمین برای ساختمانهای كوچك با مشاهده خاك پی و دیدن طبقات آن و طرز قرار گرفتن دانه‎ها به روی همدیگر و یا با ضربه زدن به وسیله كلنگ به حل پی قابل تشخیص می‎باشد. گاهی اوقات نیز برای به دست آوردن اطمینان بیشتر می‎توان اقدام به آزمایشات ساده محلی نمود كه چند نمونه از این آزمایشات ذیلا شرح داده می‎شود. قبل از انجام آزمایش جهت تعیین قدرت مجاز خاك باید از وزن ساختمان و میزان باری كه از طرف ساختمان به زمین وارد می‎شود آگاه شویم.
انواع پی‎ها
پی‎ها از لحاظ نوع ساختمان و مقاومت زمین وزن ساختمان دارای انواع مختلف می‎باشد.
اول و دوم پی‎های نقطه‎ای و پی‎های نواری است كه در بخش ساختمانهای فلزی و آجری دربارة آنها توضیح داده خواهد شد.
پی‎های عمومی
به این‎گونه پی‎ها كه رادیه ژنرال هم می‎گویند از بتن مسلح ساخته می‎شود و دارای محاسبات فنی مفصل و دقت اجرای فوق‎العاده می‎باشند برای ساختمانهایی كه دارای وزن فوق‎العاده زیاد بوده و یا ساختمانهایی كه در زمینهای سست ساخته می‎شود این‎گونه پی‎ها ایجاد میگردد. برای ساختن پی‎های سراسری باید صفحه‎ای از بتون به طول و عرض تمام زیربنای ساختمان به ضخامت محاسبه شده حداقل در حدود 80 تا 100 سانتیمتر ریخته شود میله گردهای این صفحه بتنی طبق محاسبه بدست می‎آید. طبعاً‌ در محلهائی كه بار بیشتری وجود دارد میله‎گردهای بیشتری گذاشته می‎شود مانند زیر و اطراف ستونها. آرماتورهای ریشه برای ایجاد ستونهای بتنی و یا صفحه‎های فلزی زیرستون برای ستون‎های فلزی روی این صفحه بتنی قرار می‎گیرد. این صفحه بتنی مانند سینی بزرگی است كه ساختمان روی آن قرار می‎گیرد.
لایه‎های پی‎های نواری:
لایه‎های پی‎سازی در پی‎های نواری به ترتی از پایین به بالا عبارتند از:
1- شفته‎ریزی
2- كرسی چینی
3- شناژ
...

قیمت فایل فقط 11,050 تومان

خرید

برچسب ها : دانلود گزارش كارآموزی عمران همراه با عکس 49 ص

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر